"Tek düşüncem Beşiktaş"
Beşiktaş'ımızın Portekizli yıldızı Quaresma tek hedefinin takıma daha fazla katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, şike olaylarının kendilerini kulübe daha çok bağladığını söyledi. Sonuç ne olursa olsun Beşiktaş ile yoluna devam edeceğini ifade eden Portekizli futbolcu, “Ne Türkiye’den ne de Beşiktaş’tan ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı” yorumunu yaptı.
Ülkesinden yayın yapan TVI Televizyonu’na konuşan Quaresma, tek düşüncesinin takıma önümüzdeki sezon daha fazla katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Beşiktaş’ın ve taraftarının kendisine gösterdiği yakınlığı ve ilgiyi boşa çıkarmamak için bu sezon daha fazla çalışacağının sözünü veren Portekizli oyuncu, bu yıl kupaları almak için her şeyin mevcut olduğunu dile getirdi.
‘Almeida’nın kalması gerekir’
Q7, adının Benfica ve Sporting Lizbon ile anılmasının doğal olduğunu ve iki kulübe de saygı duyduğunu belirterek, “Benimle direkt temasları olmadı. Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusuyum. 31 Ağustos öncesinde de, sonrasında da bu böyle olacak” diyerek, Beşiktaş’tan ayrılmayacağının altını çizdi.
Türk futbolundaki olayların kendisini etkilemediğini ve çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Quaresma, sanırım bu davalar olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Biz futbolcular birbirimize kenetlendik. Beşiktaş’ın başarısı için çalışma sözü verdik” dedi.
Beşiktaş’ın yeni hocası Carvalhal’ın takımda başarılı olacağına da inandığına vurgu yapan Quaresma, “Hocamız çok hırslı ve inançlı. Umarım takıma katkısı olur ve Beşiktaş’ta kupaları kaldırarak döner” diye konuştu.
Q7 son olarak Almeida’nın Beşiktaş’ta kalması gerektiğini de söyleyerek, onun gibi büyük bir golcüye transfer teklifi gelebileceğini hatırlattı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede
En çok yorumlanan haberler



















