
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaşımızın transfer gündemine gelen Alanyasporlu futbolcu Tayfur Bingöl'den dikkati çeken bir paylaşım geldi. Bingöl, Beşiktaş'a transfer olmanın hayalini kuruyor.
TAYFUR BİNGÖL'DEN DUA EMOJİSİ
Yayıncı kuruluşun Tayfur'un Beşiktaş'a transfer olasılığını belirttiği bir haberini paylaşan Bingöl, söz konusu paylaşımında dua emojisini kullandı. Kulübümüzün bu transferi Salih Uçan veya Ahmet Gülay takasıyla bitirmek istediği gündemde. Öte yandan sosyal medyada bazı taraftarların, "Tayfur, Beşiktaş için hazır" ifadeleri gözden kaçmadı.
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Alanyaspor'da geride bıraktığımız sezon 34 maçta 1839 dakika süre alan Tayfur Bingöl, 4 gol 10 asistlik performans sergilemişti. 29 yaşındaki futbolcu daha önce Göztepe, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Hacettepe ve Gençlerbirliği takımlarında oynamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!

Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!
