Stutgart, Devler Ligi'nde umudunu korudu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart, sahasında Young Boys'u 5-1'lik skorla mağlup etti.
Kaynak : Sporx.com
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Stuttgart, sahasında Young Boys ile karşı karşıya geldi. Mercedes-Benz Arena'daki maçı Alman ekibi 5-1'lik skorla kazandı.
Stuttgart'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Angelo Stiller, 53. dakikada Enzo Millot, 61. dakikada Chris Führich, 66. dakikada Josha Vagnoman ve 75. dakikada Yannik Keitel attı. Young Boys'un tek golü 6. dakikada Lukasz Lakomy'den geldi.
Bu sonucun ardından Stuttgart, Şampiyonlar Ligi'nde 7 puana yükseldi. Alman ekibi, son 24 için umudunu korudu. Young Boys'un ise altı maç sonunda puanı bulunmuyor.
Stuttgart, Şampiyonlar Ligi'nin bir sonraki haftasında Slovan Bratislava deplasmanına gidecek. Young Boys, bu kez Celtic ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikini yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!
En çok yorumlanan haberler


















