Tomas Sivok’un ayrılmasından sonra birçok stoperle görüşen Beşiktaş Yönetimi, gündemine yine Lyon’da oynayan Bakary Kone’yi aldı.
İzleme Komitesi’nin, Samet Aybaba döneminde de önerdiği ayrıca Önder Özen’in de daha önce seyrettiği isimlerden biri olan Burkina Fasolu savunmacı için, Beşiktaş Yönetimi menajerleriyle temasa geçti.
Lyon ile bir yıllık daha sözleşmesi olan Kone’yi bonservis bedeli ödemeden transfer etmeye çalışan siyah - beyazlı yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği 27 yaşındaki stoperle ilgili tüm şartları zorluyor. Kone’nin de Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı, birkaç gün içinde somut adımların atılabileceği kaydedildi.
Sağ bek çabası
Bu arada sağ bek için Liverpoollu Glen Johnson’dan sonra Juventuslu Isla’yı gündemine alan Beşiktaş, bu iki oyuncudan birini transfer etmeye çalışacak. Öte yandan yönetim menajerler tarafından önerilen Lorient’te oynayan sağ bek Gassama’yı ise veto etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















