A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u, eleme maçları öncesinde zor bir tercih bekliyor.
Hem sezon içerisinde hem de kampta gösterdikleri performanslarından dolayı kalecilerin ortaya koyduğu futbol göz dolduruyor... Bu doğrultuda Kuntz, kalede Uğurcan Çakır, Mert Günok ve Altay Bayındır üçlüsünden birini tercih edecek. Deneyimli çalıştırıcının henüz kararını vermediği ve tercihini ise maç gününde açıklayacağı bilgisine ulaşıldı.
MERT GÜNOK'UN YÜKSELİŞİ
Mert, Beşiktaş'ta eldivenleri Ersin'den devraldıktan sonra müthiş bir performans
sergiledi. Deneyimli eldiven, eski günlerine geri dönüş sinyali verirken Milli Takım'a kadar yeniden yükselmeyi başardı.
UĞURCAN
ÇAKIR İSTİKRARLI
Trabzonspor'un kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Uğurcan, bu sezon da istikrarlı grafiğini koruyor.
Başarılı kaleci, Alman teknik adamın en güvendiği isimlerden biri.
ALTAY BAYINDIR KENDİNİ BULDU
Fenerbahçe'nin yıldız file bekçisi Altay Bayındır, sezon başında zaman zaman eleştiri oklarının hedefi oldu. Fakat Altay, sezonun ilerleyen bölümlerinde yeniden kendini bularak Milli Takım için en güçlü kaleci adaylarından biri haline geldi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Chalobah transferinden mutlu sona ulaştı

Edin Dzeko, Schalke'ye imzayı attı!

Yan Diomande için Real Madrid açıklaması

PSG'den Suzuki'ye 33 milyon euro

Borussia Dortmund, Karetsas'ı açıkladı

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması





















