Stat krizi sürüyor! Çözüm...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’daki inşaatın belirlenen plana uygun yürümemesi nedeniyle düğmeye bastı.
Kaynak : Milliyet
Belediyeye bağlı zabıtalar stada gelerek, deniz tarafındaki kale arkası tribünde çalışmaların durdurulmasını istedi. Kale arkası tribünün çatıyla kapatılmasının projeye uygun olmadığını daha önce siyah-beyazlı kulübe bildiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri uyarıların dikkate alınmaması üzerine kısmi mühürleme işlemi gerçekleştirdi.
Beşiktaş Yönetimi, tarihi eser olan kale arkasındaki bölümün tamamen stadın dışına çıkarılarak yeni bir proje yapıldığını bildirse de kısmi mühürleme yapıldı. Siyah-beyazlı yönetimin, yeni projenin kabul edilmesi için Büyükşehir Belediye ile görüşmelere devam ettiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!
En çok yorumlanan haberler















