Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, sezonun ikinci yarısında siyah-beyazlı takımın maçlarını oynayacağı stat hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Yönetim olarak bu konuyu kısa bir süre içerisinde netleştireceklerini belirten Atalay, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başak bir yerde oynamalarının söz konusu olmadığını dile getirdi.
Deniz Atalay, sezonun ikinci yarısında iç saha maçlarını nerede oynayacaklarına ilişkin gelen bir soruya cevap verirken şu ifadeleri kullandı:
"Zaten iki tane statta oynama durumumuz var. Birisi Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı, diğeri Atatürk Olimpiyat Stadı. Onu değerlendireceğiz. Şu anda farklı bir stat gündeme gelmedi. Bu yüzden mevcut statlardan bir tanesinde oynayacağız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



















