Spotify'ın kurucusu Ek'in Arsenal'i satın alma teklifi reddedildi
Spotify'ın kurucusu Daniel Ek'in, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'i satın almak için yaptığı teklif kabul edilmedi.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Fotoğraf : AA
İsveç merkezli mobil müzik ve podcast yayıncısı Spotify'ın kurucusu Daniel Ek'in, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'i satın almak için yaptığı teklif reddedildi.
Ek, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, ABD'li Kroenke ailesinin sahip olduğu Arsenal Kulübü için bu hafta teklif yaptığını belirtti.
Spotify'ın CEO'su da olan Ek, aileden "Paraya ihtiyacımız yok." yanıtını aldığını kaydederek, "Kararlarına saygı duyuyorum ancak bu durum değişirse ilgilenmeye hazır olarak bekliyorum." ifadelerini kullandı.
İngiliz basını, Ek'in 2.8 milyar dolar değer biçilen Arsenal'i satın almak istediğini, kulübün efsane isimleri Thierry Henry, Dennis Bergkamp ve Patrick Vieira tarafından desteklendiğini öne sürmüştü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aurelio De Laurentiis, hakim karşısına çıktı!

Inter'in Konate hedefi!

Almanya'da Can Uzun pişmanlığı!

Arsenal'den Devler Ligi'nde 2'de 2

Manchester City, 90. dakikada yıkıldı!

Kenan Yıldız'lı Juventus, son dakikada yıkıldı!

Roma'dan iç transfer hamlesi: Zeki Çelik

Liverpool, Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'nde çalıştı

Van Dijk: "Sinir bozucu!"

Konate: "Kaybetmemiz sürpriz değil!"

Alisson Becker, Galatasaray maçında sakatlandı!
En çok yorumlanan haberler