Spor spikeri Nazlı Canyurt beIN Sports'tan ayrıldı
Geçtiğimiz aylarda Sergen Yalçın sözleriyle gündem olan spor spikeri Nazlı Canyurt, yayıncı kuruluştaki görevini bıraktığını duyurdu.
Spor spikeri Nazlı Canyurt, yayıncı kuruluşta sürdürdüğü görevini bıraktı. Canyurt ayrılık açıklamasında 'Aslında uzun zaman önce karar vermiştim ancak yaşadığım ve çoğunuzun bildiği bir olay sebebiyle bunu erteledim' ifadelerini kullandı.
SERGEN YALÇIN SÖZLERİ SONRASI BEŞİKTAŞLILAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Karagümrük maçında kırmızı kart görmesi üzerine yorum yapan Canyurt'un "90 dakika hakemi boğmuş boğmuş x hoca" sözleri gündem olmuştu. Daha sonra sosyal medyadan bir paylaşım yapan Nazlı Canyurt, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için yayında kullandığı ifadeler nedeniyle özür dileyerek, üzgün olduğu aktarmıştı.
Canyurt'un ayrılık açıklaması şöyle;

TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!
En çok yorumlanan haberler













