Beyin kanaması geçiren Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Kamerunlu Rigobert Song, komadan çıktıktan sonra ilk kez konuştu.
Fransa'nın L'Equipe gazetesine açıklamalarda bulunan Song, "Gerçekten çok uzaklardan geri geldim. Komadan çıktığımda 60 kiloydum. Benim gibi iyi sağlam fizik gücüne sahip bir insan nasıl bu hale gelebilir?" ifadelerini kullandı.
Hastanede rehabilitasyon süreci boyunca diğer hastalara yardım ettiğini anlatan Kamerunlu futbolcu, "Onların neler hissettiğini çok iyi biliyor ve tekerlekli sandalyedeki insanlara sürekli cesaret vermeye çalışıyordum.'' dedi.
40 yaşındaki eski futbolcu Song, ekim ayında evinde geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya girmiş ve 2 gün boyunca komada kalmıştı.
İngiltere Premier Lig'de Liverpool ve West Ham United'ın formalarını giyen deneyimli savunma oyuncusu, 2004-2008 yıllarında Galatasaray, 2008-2010 yıllarında ise Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmişti.
Kamerun Milli Takımı'nda 137 kez forma giyen Song, 2000 Sidney Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya sevinci yaşamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























