Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın da basın karşısında Batuhan Karadeniz'in eline geçen fırsatları değerlendirmediğini ve artık takımda ona yer olmadığını açıklamasının ardından, genç futbolcunun Beşiktaş kariyerinde sona gelindi.
Orta saha veya forvet için yerli bir futbolcu arayışlarına giren Beşiktaş Futbol Komitesi, Almeida’ya yedek olabilecek genç bir isim bulabilmesi durumunda Batuhan ile yollarını ayıracak. Beşiktaş Yönetimi, cuma gününe kadar görüştüğü birkaç isimden biriyle anlaşması halinde, Batuhan ile yaptığı sözleşmeyi fesh ederek bu oyuncuyu Eskişehirspor’a geri gönderecek.
Kırmızı-siyahlı yönetim ise Batuhan Karadeniz’in geri gelmesi durumunda, genç oyuncuyu o gün içerisinde ya başka takıma kiralayacak ya da mecburen kadroda tutacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Napoli sahasında Torino'ya şans tanımadı!

Bayern Münih evinde zorlanmadan kazandı

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son dakikada güldü!

Arda Güler farkı: Real Madrid'de zirvede!

Antoine Griezmann'dan transfer kararı!

La Liga'da takımlar "retro forma" ile sahada

Real Madrid'e "taraftarlarının ırkçı davranışları" nedeniyle para cezası

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

Manchester United'da Bruno Fernandes'e yeni kontrat!

Robert Lewandowski: "Büyük golcü olmayı akademide öğrenemezsiniz"

















