Son gelişmeler...
Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam ettik.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan idman, istasyon koşuları ve streching çalışması ile devam etti. Antrenman, pas çalışması, dar alanda oyun kurma ve pres çalışması sonrası yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
İdmana, tedavisine devam eden Tolga Zengin ve Veli Kavlak katılmazken, Gökhan Töre takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Ankara'ya giderek kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!
En çok yorumlanan haberler















