Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlarımız da Soma'da vefat eden madencileri unutmadı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Doğu Tribünü'nün bir bölümü boş bırakılırken, bu bölümde siyah bayraklar yer aldı. Taraftarlar ayrıca, bayrakların bulunduğu yan tarafa da ölen madencilerin sayısı kadar karanfil bıraktı. Bu tribüne ayrıca "Ah ah kömür gibi kadere bak" yazılı pankart asıldı.
Siyah-beyazlı taraftarlar, takımları için yaptıkları "Siyah-beyaz" tezahüratını ise bu kez sadece "Siyah-siyah" olarak seslendirdiler.
Bu arada taraftarlar, karşılaşmanın ilk 5 dakikasında tezahürat yapmayarak, sessiz kaldı. Tribünlerde Soma için çok sayıda pankart bulundu.
- Maçın hasılatı Soma'ya
Karşılaşmada elde edilecek hasılat Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine gönderilecek.
Türkiye Spor Yazarları Derneği, Soma'ya destek için maçta görev yapan basın mensuplarından makbuz karşılığı 20'şer lira giriş ücreti aldı.
Soma'ya verilecek desteğe rağmen taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda büyük boşluklar gözlenirken, mücadeleyi 10 bine yakın taraftar izledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"





















