Bu sezon tek kulvarda iddiasını sürdüren Beşiktaş önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar, Feyenoord'un Arjantinli forvet oyuncusu Julian Carranza'yı radarına aldı. Hollanda ekibinden önce MLS ekibi P. Union forması giyen 1.82 boyundaki futbolcu için yönetimin harekete geçeceği öğrenildi. Piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız oyuncunun mukavelesi 30 Haziran 2028 tarihinde sona erecek.
ARJANTİNLİ HIZLI VE ÇEVİK
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in, Feyenoord ile Milan arasında oynanan karşılaşmayı yorumlarken Carranza'dan övgüyle bahsetmiş performansını çok beğendiğini dile getirmişti. Norveçli hoca, yönetime sunduğu raporda genç ve gelecek vaat eden oyuncuları takımında görmek istediğini söyledi. Hızı ve çevikliği ile dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncu gol atma yeteneğinin yanı sıra pas verme ve takım arkadaşlarını pozisyona sokma konusunda da dikkat çekiyor.
Beşiktaş, Solskjaer'in öve öve bitiremediği Feyenoord'un Arjantinli forveti
Carranza'yı satın alma opsiyonlu kiralik olarak kadrosuna katmak istiyor. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.
OYUNCUNUN PERFORMANSI
Feyenoord ile 23 maça çıkan Arjantinli golcü, 5 gol 1 asistlik
kaydetti.

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede















