Solskjaer'in savunmaya tek çözümü: Onur Bulut!
Başakşehir maçı öncesi savunmada eksikleri artan Beşiktaş'ta, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in Onur Bulut'u stoperde oynatması bekleniyor.
Fotoğraf : AA
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta savunma hattı alarm veriyor.
Siyah-beyazlı ekipte yaşanan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in stoperde sürpriz bir tercihe yönelmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında Emirhan Topçu sakatlık yaşarken, Tayyip Talha Sanuç gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Kulüpten yapılan açıklamada, Emirhan'ın uyluk üst adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği bildirildi. Ayrıca Felix Uduokhai ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un da sakatlıkları devam ediyor.
Bu gelişmeler sonrası, Solskjaer'in Gabriel Paulista'nın partneri olarak stoperde Onur Bulut'u görevlendirebileceği belirtildi.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!

Ajax galibiyeti kaçırdı! Heerenveen'den kritik geri dönüş

Michy Batshuayi için sürpriz iddia!

Manchester United'a transfer mesajı

Ajax, Zaniolo'yu istiyor!

Arsenal'de 3 yıldız kadroda yok!

Maguire: "Rashford'un kalmasını istiyoruz"

Joey Veerman, Borussia Dortmund'u istiyor!
En çok yorumlanan haberler















