
Bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan ve bir önceki yıl olduğu gibi teknik direktör, yönetim değişikliğine giden Beşiktaş, Solskjaer ile kendini buldu.
Norveçli teknik direktör ayağının tozuyla çıktığı Athletic Bilbao mücadelesinde oynattığı futboluyla beğeni topladı.
Siyah-beyazlı Yönetim, transferde de gaza bastı.
HEDEF RASHFORD
İngiliz basınına göre; Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United'da yeterli performansı gösteremeyen Marcus Rashford'u kadrosunda görmek istiyor.
Norveçli başarılı hoca, eski oyuncusu ile kısa süre içerisinde görüşerek transfere ikna etme peşinde. Beşiktaş, Ole'nin bu isteği sonrası 27 yaşındaki İngiliz için harekete geçti, Rashford hakkında bilgi alındı.
Başkan Serdal Adalı, oyuncunun kiralık transferi için şartları sağlamaya çalışıyor. Bu sezon 24 resmi maçta bin 500 dakika süre alan Rashford 7 gol ve 3 asistle oynadı. Kırmızı Şeytanlar'ın altyapısında yetişen yetenekli futbolcu, Beşiktaş'a gelirse ilk kez başka bir takımda forma giymiş olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!
