Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, bu sezon istenilen performansı sahaya yansıtamayan ve sadece 2 gol atabilen, bunun yanında 6 da asisti bulunan 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy ile 1 gol, 1 asistle sezona devam eden 17'lik Mustafa Hekimoğlu'nu koruma altına aldı.
İki genç oyuncuyla da yakından ilgilenen Norveçli hoca, teknik ekibinden de iki yıldızını yalnız bırakmamalarını söyledi.
Her iki oyuncudan da gol ya da asist yerine, iyi futbol ve gelişime odaklanmalarını isteyen Solskjaer, genç santrforlarına özgüven aşılıyor.
Semih'in beklentilere paralel baskı altında olduğunu gören ve bunun da performansını etkilediğini düşünen tecrübeli hoca, oyuncusuyla sık sık hem antrenman sahasında hem de sonrasında özel olarak toplantılar yapıyor.
19 yaşındaki futbolcuya maçlardaki aksiyonlarını anlatıp hangi pozisyonda neler yapması gerektiğini aktarıyor.
AYRILIĞA İZİN VERMEMİŞTİ
Solskjaer, Eyüpspor başta olmak üzere Süper Lig ekiplerinin kiralamak istediği Mustafa'nın ayrılığına izin vermemişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!















