Sol kanatta savaş var
Beşiktaş'ımızda geçtiğimiz sezon en fazla sıkıntı çekilen bölgelerden biri olan sol kanat, yapılan transferlerin ardından alternatifi bol olan bir mevkii haline geldi.
Kaynak : Karakartal.com
Bir önceki sezon İsmail Köybaşı'nın milli takımda sakatlanmasının ardından Tanju'nun da ciddi bir omuz sakatlığı yaşaması sonucu sol kanatta savunmamız adeta boş kalırken bu bölgede zaman zaman Veli Kavlak ve sakatlıktan çıkmasına rağmen tam hazır olmadan Ersan Adem Gülüm forma giymiş ancak bu oyunculardan da istenilen verim alınamamıştı.
Savunmada yaşanılan bu durumun ardından formsuzluğu ile dikkat çeken Portekizli futbolcumuz Simao'da gösterilen forma ısrarı sol kanadımızı işlemez hale getirirken önce Olcay Şahan ardından da Uğur Boral'ın transferleri bu bölgedeki hem ofansif hem de defansif alternatifleri arttırdı.
Simao'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Olcay Şahan ve Uğur Boral ofansif olarakbu bölge için forma mücadelesine girecekler. Aynı zamanda sol bek pozisyonunda da forma giyebilen Uğur Boral, Tanju ve İsmail Köybaşı içinde alternatif bir isim olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, La Liga'da seriye bağladı

PSG'den tarihi derbide tarihi zafer!

Atletico Madrid'e büyük şok: Antony

Inter 5 attı, Juventus'a mesaj verdi!

PSV Eindhoven, şubatta şampi...

Ajax, zirvenin çok uzaklarında

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"

Chelsea'de Palmer fırtınası sürüyor

Bryan Mbeumo'ya Muhammed Salah benzetmesi!

Inter'de Cristian Chivu ile sözleşme planı

Napoli, 90+5'te gelen golle kazandı
En çok yorumlanan haberler























