Konya'da son dakika golüyle bırakılan iki puan Beşiktaşımız'da büyük üzüntü yaratmıştı. Ancak siyah-beyazlılarımızın üzerindeki karabulutların dağılması çok uzun sürmedi.
Öncelikle, Galatasaray'ın haftayı puansız kapatmasıyla Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma yarışında yakalanan avantaj, bozulan, moralleri biraz olsun düzeltti. Konya maçı sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Bilic'i sevindiren bir başka konu ise Fenerbahçe derbisine ideal hücum dörtlüsünü bir arada oynatma şansı yakalaması oldu.
Geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası Konyaspor karşısında sonradan oyuna giren Gökhan Töre'nin, derbide yerini alabilecek durama gelmesi Hırvat hocanın yüzünü güldürdü. Bilic, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay ve Almeida'nın oluşan hücum dörtlüsünü derbisinde sahaya sürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti


















