Ligde ilk yarının başında üst üste galibiyetler alan ve ardından Galatasaray maçında aldığı yenilgiyle gelen düşüşün bir benzerini ikinci yarıda da yaşayan Beşiktaş’ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic, oyuncularına umut dağıttı.
Antalyaspor karşısında alınan beraberliğin ardından zirve hattıyla arasındaki puan farkını eritmek için yakaladığı şansı değerlendiremeyen Siyah-Beyazlı futbolcularla bir toplantı yapan Bilic, henüz kaybedilen bir şeyin olmadığını söyledi.
Antalyaspor mücadeleninin ardından oyuncularına toparlanması için 2 günlük izin veren Hırvat teknik adamın, “Karşıma kendinizi yenileyip gelmenizi istiyorum. Bütün olumsuz düşüncelerden arınmanız lazım. Hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadık ve her şeyi düzeltmek bizim elimizde. Önümüzde 11 maçlık bir periyot var ve zirve için hâlâ iddiamız sürüyor” diyerek oyuncularını uyardığı bildirildi.
‘Seri yakalamamız gerekiyor’
Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta mücadelesinde 9 Mart Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Eskişehirspor’u ağırlayacakları maçın kendileri için bir milat olacağını söyleyen Bilic, “İkinci yarının başında yakaladığımız gibi bir kazanma serisi yapmamız gerekiyor. Bu yüzden pazar günü kesinlikle kazanmalıyız” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor


















