Sivas hazırlıkları tam gaz!
Beşiktaş'ımız, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında M. Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Beşiktaş'ımız, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında M. Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, takım halinde yapılan yapılan ısınma çalışmaları ve pas çalışmaları ile başladı. Top kontrol çalışması ve dar alanda oyun çalışmasının yer aldığı program uygulandı. Taktik çalışması sonrası yarım sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş'ımız, hazırlıklarını yarın(21 Kasım) saat 17.00’de basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayacak ve kampa girecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler














