Beşiktaş Kulübü'nde Serhan Çetinsaya'nın istifasının ardından boşalan asbaşkanlık görevine Ali Bayrak'ın getirildiği resmen açıklandı.
Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan bildiride, "Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda; Serhan Çetinsaya'nın istifası nedeniyle boşalan asbaşkanlık görevine yönetim kurulu asil üyemiz Ali Bayrak getirilmiştir. Ayrıca, yönetim kurulu yedek üyemiz Bilgihan Cenk Sürmen, yönetim kurulu asil üyemiz olmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.
Serhan Çetinsaya, Siyah-Beyazlı kulüpteki asbaşkanlık görevinden ağustos ayında istifa ederek ayrılmıştı.
"BÖYLE BİR PLANIM YOK"
Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulunda yer alan Serhan Çetinsaya, transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle görevini bırakmıştı.
Genç yönetici, 3 Aralık'ta yapılacak seçimle ilgili olarak açıklama yaptı. Çetinsaya, "Başkan adaylığı için değer verdiğim kişilerden, camiamızdan ve kulübümüzü takip eden basın mensuplarından sorular geliyor. Beşiktaş başkanlığına layık görülmek bile büyük bir gurur ancak bu dönem için böyle bir planım olmadığını belirtmek istiyorum. Sonuç ne olursa olsun, unvan gözetmeksizin kulübümüze maddi manevi desteğim devam edecektir" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi

Mourinho'nun, Arda Güler kararı tartışma yarattı

Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!















