Sergen Yalçın'dan özel toplantı
Beşiktaş'ta kaleci Ersin, Gökhan Töre, Vida, Oğuzhan, Hasic ve Rosier Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın zorlu viraj öncesinde takımına çok güveniyor.

Başakşehir'le karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yaşanan büyük sıkıntılara rağmen tam bir kenetlenme havası hakim oldu.
Siyah-Beyazlılar'da kaleci Ersin, Gökhan Töre, Vida, Oğuzhan, Hasic ve Rosier forma giyemeyecek. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın zorlu viraj öncesinde takımına çok güveniyor.
BEŞİKTAŞ HER MAÇTA FAVORİDİR
Futbolcuları ile toplantılar gerçekleştiren başarılı hocanın, "Beşiktaş forması çıktığı her maçta favoridir" ifadesini kullandığı ve büyük bir motivasyon yüklemesi yaptığı öğrenildi.
Ümraniye'ye adeta kamp kuran yönetim de Yalçın ve futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kartal, kazanıp zirve yarışında geri kalmamak ve derbi öncesi moral bulmak istiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor
En çok yorumlanan haberler