Beşiktaş'la geçtiğimiz sezon çifte kupa zaferi yaşayan Sergen Yalçın, bu sezona da iddialı bir giriş yapmıştı. Yalçın yönetimidneki Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde büyük hayal kırıklığı yaşamış ve yollar ayrılmıştı.
Sergen Yalçın'ın ardından göreve Önder Karaveli getirilmiş fakat işler yine yolunda gitmedi. Karaveli'nin yerine Fransız teknik adam Valerien Ismael getirildi. Ismael yönetiminde Siyah Beyazlılar çıkış yakaladı.
Transfer döneminde en az 6-7 transfer yapması beklenen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Süper Lig devlerini peşinden koşturan yıldız ismi veto ettiği ortaya çıktı.
YALÇIN'DAN ABDÜLKERİM BARDAKÇI'YA VETO
Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş'ın listesinde olan ancak yüksek bonservisi nedeniyle transferi zor gözüken Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'nın Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.
Bardakçı ile Sergen Yalçın döneminde yönetici Erdal Torunoğulları ‘nın söz kestiği ancak o dönem Yalçın ‘ın oyuncuyu istememesi üzerine transferin rafa kalktığı öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Abdülkerim de kulübüyle olan sözleşmesini uzattı.
ABDÜLKERİM BARDAKÇI'NIN KONYASPOR PERFORMANSI
Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon forma giydiği 28 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!

Real Madrid'de büyük kriz: Valverde & Tchouameni olayı!

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

















