Sergen Yalçın saha kenarında çıldırdı
Süper Lig'de 28. hafta maçıdna Beşiktaş çok zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılırken maçın son anları ise iki takım adına da stresli geçti. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın uzatma dakikalarında saha kenarında adeta çıldırdı.
Beşiktaş çok kritik Malatya deplasmanından kayıpsız ayrılırken maçın son anlarında iki takım da gole çok yaklaştı.
Uzatma dakikalarında Beşiktaş Nkoudou'yla etkili gelirken Fransız oyuncu ceza alanına girdi ancak teke tek mücadelede Wallace'ı geçemedi. Nkoudou yerde kalırken Siyah Beyazlılar penaltı bekledi. Halis Özkahya ise 'Devam' dedi.
Bu pozisyonun ardından penaltı bekleyen Sergen Yalçın ise saha kenarında adeta çılgına döndü. Yalçın, Halis Özkahya'ya sert şekilde uzun süre itiraz etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye
En çok yorumlanan haberler
















