Bu haberi yazdır
Sergen Yalçın, Konyaspor'dan transfer istedi
Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Jens Jonsson transferini istediği iddia edildi.  
Sergen Yalçın, Konyaspor'dan transfer istedi
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetimden öncelikle Süper Lig'i tanıyan yabancı oyuncuların transfer edilmesini istedi.

Bu sebeple şimdiye kadar Lung, Mensah, Cisse ve N'Sakala ile temasa geçen yetkililerin, gözlerden uzak temas kurduğu bir diğer isimse Konyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jens Jonsson oldu.

2016-17 sezonundan beri Konyaspor forması giyen ve Aykut Kocaman'ın favorilerinden olan Danimarkalı ön liberonun aynı zamanda stoperde oynayabilmesi Sergen'in dikkatini çeken bir özellik oldu.

Yılda 300 bin euro ödenmesi planlanan Jonsson'u başarılı teknik adamın Atiba ile dönüşümlü olarak oynatmak istediği öğrenildi.

TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!


Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler