Koronavirüs salgını sebebiyle bir süredir evlerine hapsolan Beşiktaşlı futbolcular, çalışmalarını kendi imkânlarıyla sürdürüyordu. Kondisyoner Stefano Marrone'nin verdiği programa göre formlarını korumaya çalışan siyah-beyazlı oyuncular bundan sonra daha sıkı bir döneme girecek.
Siyah-beyazlılar haziran ayında seyircili ya da seyircisiz olarak karşılaşmaların oynanacağını varsayarak program yapıyor. Yönetim, liglerin başlaması halinde 15 gün önceden futbolcuların saha antrenmanlarını yapmalarına izin verileceği bilgisini teknik heyetle paylaştı.
15 GÜN KONDİSYON YÜKLEMESİ YETMEZ
Teknik direktör Sergen Yalçın, kondisyoner Stefano Marrone'nin "Sadece 15 gün kondisyon yüklemesi için bize yetmez. Bütün ihtimalleri göz önüne alarak şimdiden harekete geçmeliyiz" dedi.
Genç hoca, Marrone'den bunun üzerine kondisyon ağırlıklı yeni bir program hazırlamasını istedi. İtalyan çalıştırıcı tempoyu artıracak 30 günlük çalışma programını birkaç gün içinde oyunculara verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı















