Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, göreve gelmesinin ardından en çok şansı 4 futbolcuya vermiş durumda.
Siyah-beyazlılarda 52 yaşındaki teknik adamın başında olduğu 6 karşılaşmada da Rafa Silva, Tammy Abraham, Mert Günok ve David Jurasek forma giydi.
Kırmızı kart cezası nedeniyle Göztepe sınavını kaçıran Orkun Kökçü ise 5 maçta oynayarak bu 4'lüyü izledi. Bu oyuncuların yanı sıra
Wilfred Ndidi, Felix Uduokhai, Gökhan Sazdağı ve Vaclav Cerny 4'er müsabakada görev yaparken, Emirhan Topçu 3 maçta sahaya çıktı.
SERGEN YALÇIN'IN PERFORMANSI
Takımı yeniden ayağa kaldırması için göreve getirilen Sergen Yalçın ile Beşiktaş, 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
JURASEK KULÜBEYE, RIDVAN SAHAYA
Milli ara sonrası dönüşü Gençlerbirliği ile yapacak siyah-beyazlılarda tecrübeli çalıştırıcının, performansından memnun olmadığı Jurasek'i kesip sol bekte Rıdvan'ı oynatması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick




















