Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın maç sonrası soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulundu.
"NE ZAMAN GALİP GELECEĞİZ?"
10 kişi kalan Galatasaray karşısında kaybedilen 2 puan, tecrübeli teknik adamın canını fazlasıyla sıktı. Edinilen bilgilere göre, Yalçın maç sonrası yaptığı konuşmada "Sürekli geriye yaslandık. Bizim oyunumuz bu olmamalı. 11 kişi Galatasaray'a karşı daha iyiydik. Şimdi galip gelmeyeceksek ne zaman galip geleceğiz!" diye konuştu.
SORUNA ÇÖZÜM ARANIYOR
Yalçın, Galatasaray'ın ikinci yarıda oyuna ortak olmasını takımın geriye yaslanma tutumuna bağlayarak "Ardından da Galatasaray'ı maçın içine soktuk ve golü yedik. Bu maç bize örnek olsun. Bundan sonra sizden böyle bir reaksiyon istemiyorum. Kendi oyunumuzu oynamalıyız" diyerek oyuncularına net bir mesaj verdi. Beşiktaş'ta sezon başından bu yana zaman zaman gündeme gelen "geriye yaslanma" problemi, bir kez daha puan kaybına neden oldu.
Siyah-Beyazlı camiada, tecrübeli hocanın bu soruna kalıcı bir çözüm bulup bulamayacağı merak konusu olmuş durumda.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!



















