Sergen Yalçın'dan 21 yıl sonra ilk
Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kocelispor'u mağlup eden Beşiktaş, 21 yıl sonra ilk kez deplasmanda 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.
Kaynak : Fanatik
Fotoğraf : AA
Lig'de Fenerbahçe'ye 3-2 kaybedilen maç sonrası bileği bükülmeyen Beşiktaş, ara transfer dönemindeki hamleler ile takıma can suyu verdi.
21 YIL SONRA GELEN SERİ
Yeni isimlerin form tutmasıyla birlikte taraftarının yüzüne gülümseme getiren siyah beyazlı ekip, 21 yıl sonrada bir ilki yaşadı.
Sergen Yalçın'ın öğrencileri 2003-2004 sezonundan sonra ilk defa 10 maç üst üste deplasmanda kaybetmedi.
Söz konusu sezonda takımın başında bulunan Mircea Lucescu, 11 maçlık seri yakalamıştı.
REKOR MAÇI FENERBAHÇE
Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde bu seriyi bir çıta daha arttırmak istiyor.
Hali hazırda 10 maç yenilmezlik serisi bulunan siyah beyazlılar, Gençlerbirliği'nden puan alması durumunda rekoru egale edecek.
Ankara temsilcisinin ardından ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu iki maçta puan alması durumunda rekorun yeni sahibi olacaklar.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi
En çok yorumlanan haberler


















