
Murat Şahin, Beşiktaş'taki başkanlık seçimi ve Sergen Yalçın hakkında HT Spor'a değerlendirmelerde bulundu.
Sergen Yalçın ile birlikte hedeflerini gerçekleştirebileceklerine inandığını belirten Şahin, "Sergen Yalçın ve ekibi olarak biz gelirsek, taraftarımızla birlikte bu takımı gelebileceği en iyi yere getiririz. Niye ligdeki yarışta ikinciliği kovalamayalım? Beşiktaş camiası büyük bir camiadır; hiçbir zaman hedefi bitmez." dedi.
"TÜRKİYE KUPASI VE İKİNCİLİK HEDEFTİR!"
Murat Şahin, "Hem Türkiye Kupası hem de ligde 2. olmak birer hedeftir. Bunu sağlayabilecek güce sahibiz. Burada önemli olan, küsmüş taraftarı sahaya tekrar çekebilmek." ifadelerini kullandı.
"KUPALARI KAZANABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ"
Şahin, "Sayın Başkan uygun görürse, doğru bir yapılanma ile en kısa sürede Beşiktaş'ı bu yarışın içine alıp kupaları kazanabileceğimize inanıyoruz." açıklamasında bulundu.
ŞAMPİYONLUK SEZONUNDA ANTRENÖRDÜ
Murat Şahin, Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 2020-21 sezonunda da Beşiktaş kulübesinde yer almış ve Sergen Yalçın'ın yardımcı antrenörlüğünü yapmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Dortmund ile Fluminense son 16 turuna yükseldi

Lille'den Olivier Giroud hamlesi!

Manchester United'da ayrılık: Victor Lindelöf

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde
