Ligde F.Bahçe'nin bir maç eksiği ile 4 puan önünde lider olan Kartal'ın teknik patronu 4 maçta alınacak 12 puanın şampiyonluğu getireceğine inanıyor. Ancak Yalçın düşme hattındaki takımlara karşı da oyuncularının dikkatini çekti.
Cenk Tosun'un yaşadığı ağır sakatlığın takım üzerinde
yarattığı moral bozukluğunu aşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, lig yarışında zafere ulaşmak için önlerindeki 4 maça dikkat çekmiş
durumda....
Ankaragücü, Sivas, Kayseri, Ç.Rize karşılaşmalarını kayıpsız geçmeleri halinde şampiyonluğa
ulaşacaklarına inanan Yalçın, bu maçların üçünde küme düşme hattında yer alan rakiplerle oynayacakları için takıma uyarılarını sıraladı.
GALATASARAY HATIRLATMASI!
Ankaragücü'nün Galatasaray'a karşı aldığı galibiyetle birlikte çıkış sergilediğine dikkat çeken Sergen Yalçın'ın oyuncularına, "Ligde kalmak için önemli çıkış yakaladılar, bize karşı da dirençli olacaklar. Konsantrasyonumuzu bozmadan, dikkatli ve güçlü bir oyun sahaya yansıtmalıyız. Bu dört maçlık fikstürü atlatırsak şampiyonluğa ulaşırız" dediği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması















