
Galatasaray derbisinde hücumda varlık gösteremeyen siyah-beyazlılarda, Karagümrük maçı öncesi kondisyon değil motivasyon yüklemesi vardı. Süper Lig'de son iki maçını kazanarak şampiyon olmak isteyen Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularını sahaya odaklayarak şampiyonluk sözünü almış durumda.
Takımından Karagümrük maçında 3 puan isteyen Yalçın, savunmacıları da dahil olmak üzere herkese antrenmanda hücum çalıştırdı. Şut idmanında stoperler ve bekleri de kullanan deneyimli hoca Karagümrük karşılaşmasına nasıl çıkılacağının mesajını vermiş oldu.
TEREDDÜTSÜZ N'KOUDOU TERCİH EDİLECEK
6 önemli oyuncusundan yoksun olarak zorlu karşılaşmada yer alacak olan siyah-
beyazlılarda teselli N'Koudou ve Mensah'an dönüşü oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın, Fransız futbolcuya ihtiyaç duyduğunu belirtirken adını
tereddütsüz 11'e yazdı.
Gökhan Töre'nin yokluğunda Cyle Larin'i santrfora çekecek olan Yalçın, sol kanatta N'Koudou'yu görevlendirecek.
Oynadığı son maçlarda Ghezzal'ın asistlerini geri çevirmeyen 26 yaşındaki oyuncudan beklentiler her zamankinden daha yüksek.

Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!

Real Madrid, Endrick'i gönderiyor

Napoli taraftarları, Hollanda'dan gönderildi!

Real Madrid: "Arda Güler satılık değil!"

Bayern Münih, Kompany ile uzattı

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!
