Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Türk asıllı futbolcu Serdar Taşçı, geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Rus basınına röportaj veren Taşçı, Türkiye'ye transferi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, "İnsanlar bana Türkiye'ye gidip gitmeyeceğimi sorduklarında onlara cevabım; 'Neden olmasın? Her şey mümkün' şeklinde oluyor. Ancak hiçbir zaman Türkiye'ye gitmek istediğimi açıklamadım. Bu mümkün ama önceliğim burada gücümü göstermek. Spartak Moskova'da mutluyum" dedi.
Başarılı defans oyuncusu yaz döneminde Beşiktaş'la görüştüğünü doğrularken, "Slaven Bilic'le konuştuk. Moskova'daki durumumla ilgilendi ve geleceğim hakkında bilgi aldı. Ona Spartak ile sözleşmem olduğunu ve bunu tamamlamak istediğimi söyledim." ifadelerini kullandı.
Sakatlığı nedeniyle geçen sezon yeterince forma şansı bulamayan Serdar, Spartak Moskova'da bu sezon yeniden kendini gösterip takımın dğeişilmezleri arasında olmak istediğini de sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"















