Serdal Adalı, listesindeki bir ismi daha tanıttı
Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, Kaan Kasacı'nın yönetim kurulu listesinde yer alacağını duyurdu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, Kaan Kasacı'nın yönetim kurulu listesinde yer alacağını bildirdi.
Serdal Adalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yurt içi ve yurt dışında yer alan şirketlerindeki başarılarıyla dikkat çeken, metaverse yatırımcısı, iş insanı, Kaan Kasacı, Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenecektir. Kendisinin yatırımcı kişiliği, ticari bilgi birikimi, camiamızı hak ettiği yere getirirken bize çok destek olacaktır." ifadelerini kullandı.
Adalı, daha önce Metin Keçeli, Aykın Aydın, Hazal Kalkavan Karahan, Çağatay Abraş, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Orhan Özalp'in yönetim kurulu listesinde yer alacağını açıklamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!

Bukayo Saka'dan Mesut Özil'e büyük övgü: "Üst düzey oyuncuydu"

Liverpool'dan Konate'ye son teklif!

Real Madrid'den Endrick için Lyon'a özel madde!

Barcelona, Camp Nou'ya dönüyor!

Bayern Münih, Gnabry ile sözleşme uzatabilir

Atletico Madrid, Alvarez için 120 milyon euro istiyor!

Aleksandr Golovin'den iki kulübü kızdıracak sözler!

Conor Gallagher: "Ayrılmak istemiyorum"

Erling Haaland, tarihi rekorun eşiğinde!

Karim Adeyemi'ye muşta ve elektroşok silahı taşıdığı için ceza!
En çok yorumlanan haberler















