Serdal Adalı karar verdi
Beşiktaş'ımızda başkan adaylığını resmi olarak açıklaması beklenen eski yöneticimiz Serdal Adalı'nın bu konuyla ilgili olarak karar verdiği iddia edildi.
Adalı'nın aday olmaktan vazgeçmesinin nedenlerini yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadeniz etrafında birleşmesi gerektiğini söylemişti.
Süleyman Seba'nın yaptığı açıklama, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" demişti.
Kaynak: TRT sporKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!
En çok yorumlanan haberler


















