Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, transfer gündeminde olan Salih Özcan ve yerli futbolcu eksikliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
SALİH ÖZCAN AÇIKLAMASI
Yerli oyunculara ağırlık verdiklerini belirten Adalı, "İlgileniyoruz. Ağırlık genç, yerli, Türk. Çünkü maalesef Türkiye'deki milli takımda oynayan oyuncularımızın kulüplerinden ayrılma gibi bir şansları yok" ifadelerini kullandı.
"YURT DIŞINDAN GENÇ TRANSFERİMİZ OLACAK"
Yurt dışından genç transferler üzerinde de çalışmaların sürdüğünü dile getiren Adalı, "Yine yurt dışından genç transferimiz olacak. Çalışıyoruz" dedi.
"YERLİ AÇIĞINI KAPATACAĞIZ"
Adalı, yerli futbolcu açığını çözmekte kararlı olduklarını vurgulayarak, "Yerli açığımız en büyük sorunlarımızdan biri. 1-1.5 transfer dönemi içinde yerli açığını kapatacağız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikini yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!



















