Şenol Güneş’le teknik direktör sorununu çözen Beşiktaş, ağırlığı kadrosunu takviye etme çalışmalarına verdi. Deneyimli hocayla 3 gün boyunca görüşen yönetim, kadroyu ve transfer çalışmalarını da masaya yatırdı.
Şenol Güneş’in, takviye yapılması için üzerinde ısrarla durduğu bölge sağ bek. İkinci bölge ise stoper. Güneş’in, “Eldekiler iyi. Ancak, onlara alternatif olacak, hatta zorlayacak, gerektiğinde geriden oyun bile kurabilecek, hava topu hakimiyeti yüksek bir isim almalıyız” dediği kaydedildi. Son olarak da sol ön tarafa takviye yapılması gerektiğini belirtti.
SON KARAR KAMP SONRASI
Deneyimli hoca, forvet hattına ise şu an için takviyeye gerek görmediğini bildirdi. Demba Ba’nın kalması halinde transferin gereksiz olduğunu belirtti.
Güneş, gündemdeki yerini koruyan ve en çok merak edilen konuların başında gelen kaleciler için de son kararını verdi.
Eldeki isimlerle devam etmeyi düşünen deneyimli çalıştırıcının kamptaki performanslarına göre karar
vereceği kaydedildi.

Jürgen Klopp'tan Real Madrid cevabı: "Telefonum çaldı!"

Alvaro Arbeloa'dan Jose Mourinho için flaş itiraf!

Atalanta, Raspadori için anlaştı!

Hakan Çalhanoğlu'dan Inter'e kötü haber

Tottenham'dan Mathys Tel'e izin yok!

Xabi Alonso: Real Madrid'de neden olmadı?

Robinio Vaz, Roma'ya imza atıyor

Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması!

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick

PSG'ye Fransa Kupası'nda büyük şok!


















