Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı maçın henüz 1. dakikasında büyük bir şanssızlık yaşayarak topu ayağının altından kaçıran Mert Günok, buna rağmen aynı karşılaşmadaki kurtarışlarının yanı sıra performansıyla güven vermeye devam ediyor.
O POZİSYONDAN SONRA KALESİNDE DEVLEŞTİ
Teknik direktör Şenol Güneş de Konya maçında hatalı bir gol yiyen tecrübeli kaleciye sahip çıktı ve oynatmaya devam edeceğini söyledi. Güneş'in tecrübeli eldivene güvenoyu vermesinin en önemli nedeni ise yediği hatalı gole karşın ortaya koyduğu istatistikler. Konyaspor bu sezon 6 şutla Beşiktaş kalesine bir maçta en çok isabetli şut çeken takım olurken, buna karşın Mert Günok 6 kurtarışa imza atmayı başardı ve rakiplerine geçit vermedi.
CEZA SAHASI DIŞINDAN %88'LİK BAŞARI YAKALADI
Yüzde 72'lik kurtarış yüzdesine sahip olan Mert Günok, ceza sahası içinden yüzde 65, ceza sahası dışından da yüzde 88'lik başarı yakaladı. Mert Günok, Süper Lig'de bu sezon 6 maçta, kalesinde 7 gol gördü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"


















