Şenol Güneş, 4 ismin üzerini çizdi
Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 4 futbolcuyu kadroda düşünmediğini yönetime iletti.
Kaynak : Fanatik

Fotoğraf : AA
4 İSMİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ
Gelen son haberlere göre Romain Saiss, Kevin N'Koudou ile Dele Alli'nin ayrılması kesindi. Bu 3 futbolcunun arasına bir isim daha eklendi. Bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Jackson Muleka da tamamen düştü. Genç oyuncu ile iplerin kopma noktasına geldiği ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı öğrenildi.
2 İSİM BELİRSİZ
Öte yandan bir türlü beklenen performansı veremeyen Tayfur Bingöl de geleceği merak edilen oyunculardan biriydi. Fakat Güneş'in bu konuda henüz net bir karar vermediği bildirildi. Teknik heyet ile hazırlanacak rapor doğrultusunda Tayfur için son karar verilecek. Bu arada Valentin Rosier'in durumunun da gelecek ay yeniden değerlendireceği ve bir karar alınacağı belirtildi.
Jackson Muleka, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 resmi maçta 5 gol 1 asist kaydetti.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut

Arsenal'e kötü haber: William Saliba
En çok yorumlanan haberler