
Son dönemde yaptığı çıkışla A Milli Takım aday kadrosuna davet alan Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber, sosyal medyadaki yorumların ardından bir açıklama yaptı.
Semih Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber, yaptığı açıklamada, ''Yaşanan süreçte özellikle sosyal medya üzerinden oyuncu-milli takım yetkililer-menejer ilişkisi ile ilgili gerçekdışı yorum ve değerlendirmelerin yapıldığını üzülerek izliyoruz. Temsicisi okuduğumuz oyuncumuza bu yönde herhangi telkin veya yönlendirme olmamıştır.
Milli Takımlar hepimizin milli takımı olup, bu tür asılsız ifade ve yakıştırmalar Milli Takımımıza ve yöneticilerine haksız bir şekilde zarar vermekte olup, menajer ilişkisi ile ilgili tüm yorum ve değerlendirmelere itibar edilmemesi önemlidir. Milli Takımlarımızı ve evlatlarımız keyifle izleyelim, onlara başarılar dileyelim.'' ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Samatta Le Havre'ye transfer oldu!

Manchester United'dan Sesko için dev teklif!

'Serbest kalan' Thomas Partey'in yeni durağı Villarreal!

Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti
