Semih Kılıçsoy, yeni takımına iyi bir performans ile başladı.
Beşiktaş'tan satın alma opsiyonu ile birlikte Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy, İtalyan ekibi ile ilk maçında İtalya Kupası karşılaşmasında çıktı.
Genç golcü dakika 77'de oyuna girdi, sahada bulduğu kısa sürede ise kalitesini gösterdi.
20 yaşındaki Semih, 84. dakikada ceza sahası dışından bir şut denedi ancak top direkten döndü. Pozisyonun devamında ise Cagliari penaltı kazandı.
CAGLIARI'NIN TUR ATLAMASINA KATKI SAĞLADI
Semih, seri penaltı atışlarına giden karşılaşmada 3. penaltıyı kullandı ve bu penaltıyı gole çevirdi.
HOCASI BEĞENDİ
Semih'in yeni hocası Fabio Pisacane, karşılaşmanın ardından Semih hakkında açıklamalarda bulundu.
İtalyan çalıştırıcı Semih için şu sözleri kullandı:
"Bence önemli istatistiklere sahip bir adam. Onu seçtiğimizde kulüp içinde hepimiz ikna olmuştuk. Dünyanın öbür ucundan gelmesine rağmen her şeyi kendi dilinde okuyor. Stratejim çocuğu sakin tutmaktı: Sanırım bu gece oyuna gireceğini bile beklemiyordu; doğru andı ve uygun olduğunu düşündüm. Daha önce anlattığımız şeyleri gösterdi. Umarım bu ilk maçı aynı zamanda iz bırakabileceği bir şeyin başlangıcı olur."

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi

Real Madrid'den Alaba için karar!

















