Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın tedavisine Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde devam ediliyor.
Süleyman Seba'ya refakat eden yeğeni ve eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Seba'nın durumunda günün başından bu yana herhangi bir değişim olmadığını kaydetti.
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Havutçu, "Saat 16.00 civarında, doktorlar kendisinin son durumuna ilişkin geniş çaplı bir konsültasyon yaptılar. Bu konsültasyon sonucunda, sayın başkanımızın durumunun 3-4 gün daha takip edilmesi kararlaştırıldı. Durumuyla alakalı gelişmeler 3-4 gün daha izlenecek ve bu bekleme süresinin ardından tedaviye nasıl devam edileceği kararlaştırılacak" dedi.
Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve siyah-beyazlı yöneticiler, Süleyman Seba'yı hastanede ziyaret etti.
Ahmet Nur Çebi, Seba'nın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiklerini söyledi.
Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun, TFF Yönetim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi yönünde aldığı kararı onamasını ise, "İstediğimiz bu değildi. Sonuç itibariyle karar böyle alınmış. Çıkıp oynayacağız. Hayırlı olsun" şeklinde değerlendirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

















