
Geçen sezon savunma hattında yaşanan sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş yönetimi, bu bölge için yeni alternatifler üretmeye devam ediyor.
Brezilyalı Rodrigo Moledo ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, bir sorun yaşanması durumunda B planını devreye sokacak. Portekiz ekolünden vazgeçmek istemeyen Kara Kartal, aradığı ikinci stoper alternatifini bu ülkede buldu. Siyah-beyazlılar Fransız, Rus ve İspanyol takımlarının da peşinde olduğu Nacional Madeira takımının stoperi Mexer'i yakın takibe aldı.
26 yaşında ve 1.87 boyundaki Mozambikli oyuncu için Beşiktaş'ın, Algarve ekibinin istediği 2.5 milyon euro'luk bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalıştığı bildirildi. Bu arada Portekiz ekibi, oyuncusunu geçen sezon devre arasında Rennes'e satmamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!

Manchester City, Grealish'i elden çıkarmak istiyor!
