Beşiktaş’ın başına gelir gelmez takımın “kolay gol yeme” hastalığına çare olan teknik direktör Slaven Bilic, bu kez gol atma konusunda çalışmalara başlayacak. Samet Aybaba döneminde sürekli hücum oynandığı için, “hem atan-hem yiyen” takım görüntüsünü yıkan Hırvat teknik adam, gol yeme sorununu halletti ama bu kez atamama sıkıntısı baş gösterdi.
Beşiktaş’ı, hücum açısından da etkili bir takım haline getirtmek isteyen Bilic, bunun en somut adımlarını ise, yaz döneminde yapılacak sezon öncesi kampında atacak. Geçen kamp dönemini tamamen savunma üzerine planlayan, hatta hazırlık maçlarında bile rakiplere hücum edilmemesini isteyen Bilic, bu kez “toplu hücum-toplu savunma” anlayışını takıma kazandırmak istiyor.
Bu konuda
yönetimle de fikir alışverişinde bulunan Bilic, “Savunmaya bir stoper takviyesi yeterli. Orta sahamız iyi. Cenk Tosun geldikten sonra forvet hattımız
daha da güçlenecek. Ama yeni sezonda forvet arkasında yaratıcı özelliği üst seviyede olan bir transfer, seneye attığımız gol sayısını da arttırır. Bir
de hücuma katılarak içeriye ortalar yapabilen bir sağ bek transferi de ofansif gücümüzü ikiye katlar” diye konuştuğu ortaya çıktı.

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor


















