Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın en sorunlu bölgesi olarak gösterilen savunmada, geride kalan 31 haftada 67 değişiklik yaptı.
Tecrübeli çalıştırıcı, en çok ön liberoda görev yapan Veli'yi değiştirdi. Aybaba, takıma monte etmekte zorlandığı isimlerin başında gelen Veli'yi 6 kez sonradan oyuna alırken, ilk 11'de başladığı 8 maçta ise oyundan çıkardı. İkinci sıraya ise 5'er kez oyuna alıp, çıkarılan Necip Uysal yerleşti. Samet Hoca, geçtiğimiz haftalarda defansta erken dakikalarda yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle tartışmaların odak noktası olmuştu.
2000-01 sezonunda 34 maçta kalesinde 48 gol gören siyan-beyazlılar, kalan 3 maçta kalesinde 3 gol ve daha fazlasını görürse bu durum lig tarihindeki en başarısız savunma performansı olarak tarihe geçecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

















