Satış listesinde mi?
Beşiktaş ile bir sene daha sözleşmesi bulunan Manuel Fernandes'in siyah beyazlı yönetim tarafından satış listesine konulabileceği iddia edildi.
Kaynak : Milliyet

Milliyet'in haberine göre; Yılbaşında başka bir kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek olan Fernandes’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle sözleşme uzatmaması durumunda Portekizli oyuncudan para kazanmaya çalışacak. Fernandes için başta Newcastle United ve West Ham olmak üzeri birçok İngiliz kulübü resmi teklife hazırlanıyor. Yönetimin, sözleşme uzatmaması durumunda Fernandes’i satarak yerine Ronaldinho’yu yu transfer edeceği vurgulandı.
Fernandes’in sözleşme uzatmaması durumunda satışını, yarın yönetim toplantısında tavsiye edecek olan Özen, kulüpte ses getirecek başka öneriler de sunacak. Önder Özen, yönetimden yetkilerinin arttırılmasını isteyecek. Futbol olarak sadece Başkan Fikret Orman’a bağlı olmak isteyen Önder Özen imza yetkisi de isteyecek. Tesislerde de yeniden bir yapılanmaya gitme hazırlığı içerisinde giren Önder Özen, bazı personelle yollarını ayırmak için yönetime bir liste verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!

Kai Havertz'ten Arsenal'e kötü haber!

Yoane Wissa için 46 milyon euro'ya ret!

Napoli'den Eljif Elmas için teklif!

Boniface, adım adım Milan'a!
En çok yorumlanan haberler