Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Salih Uçan, siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin ardından ilk transfer hakkında konuştu. Salih Uçan, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada transferin sona geldiğini söyledi.
Salih Uçan "Transfer sürecimde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi oldu. Bu onur verici. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardım. Menajerim yönetiyor, %100 bitti diyemiyorum. Son işlemler kaldı." dedi.
Sergen Yalçın ile çalışmak istediğini söyleyen Salih Uçan "Sergen Hoca ile çalışmak isterim. Alanyaspor'da herkes iyi bahsetti. İnşallah hocayla fikirlerimiz uyuşur, bana da kendi tecrübelerini aktarır ve güzel bir birliktelik olur." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın kendisini daha çok istediğini söyleyen Salih Uçan "Beni en çok Beşiktaş istedi. 'Salih'e ihtiyacımız var' dediler. Transfer sürecini iyi yönettiler. Sergen Hoca ve Şampiyonlar Ligi de büyük etken." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















