Beşiktaş'ın yeni sağ bek adayı Norveçli Martin Linnes oldu...
Bir süredir sağ bek bölgesi için transfer arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlı kulüp, son olarak Molde forması giyen Linnes için girişimler başladı.
Yeni sezon öncesi kadrosuna yabancı bir sağ bek katmak isteyen Beşiktaş, ilk olarak Yunan savunma oyuncusu Lucas Vyntra ile temasa geçmişti. Vyntra'nın transferi için kulübü Levante ile anlaşamayan yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda rotasını Kuzey Avrupa'ya çevirdi.
Siyah Beyazlılar Molde takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Martin Linnes için görüşmelere başladı. Bilic'in alınması yönünde rapor verdiği Norveçli futbolcunun kulübü ile sözleşmesi 2016 yılında sona erecek. Beşiktaş'ın Molde'ye 1 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirilirken, Norveç ekibinin bu teklifi kabul edebileceği kaydedildi.
Mart ayında başlayan Norveç Ligi'nde ve Avrupa Kupaları'nda bu sezon Molde forması ile 23 maça çıkan Linnes, 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. Bir önceki sezon Norveç ekibi ile 41 maça çıkan 1.77 boyundaki futbolcu, takıma adına 5 gol atarken, 6 asist yapmıştı. (ntvspor)
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

















