Rubin'den flaş Töre kararı!..
Beşiktaşımız'ın bonservisini almak için girişimlerde bulunduğu Gökhan Töre'nin kulübü Rubin Kazan'dan kötü haber geldi.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
-KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Rus Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'ın, Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen ve siyah-beyazlılar ile Galatasaray'ın transferi için girişimlerde bulunduğu Gökhan Töre'nin geleceğine yönelik kararını verdiği belirtildi.
Rus basınında yer alan detaylara göre Rubin, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren tüm oyuncuların sezon başı kampına katılmasına karar verdi. Milli oyuncunun dışında sezonu Brezilya'da geçiren Carlos Eduardo ile Igor ve Sergei Davydov'un da kampta yer alacağı kaydedildi.
Rubin Kazan'ın 20 Haziran'da Avusturya'da çalışmalarına başlayacağı ifade edilirken, Viyana yakınlarında küçük bir kasabada 12 günlük bir çalışma yapılacağı ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ademola Lookman transferinde Galatasaray'a dev tehdit!

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!

Julian Alvarez'den Barcelona açıklaması!
En çok yorumlanan haberler

















