Bu haberi yazdır
Rubin'den flaş Töre kararı!..
Beşiktaşımız'ın bonservisini almak için girişimlerde bulunduğu Gökhan Töre'nin kulübü Rubin Kazan'dan kötü haber geldi.  
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Rubin'den flaş Töre kararı!..

-KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Rus Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'ın, Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen ve siyah-beyazlılar ile Galatasaray'ın transferi için girişimlerde bulunduğu Gökhan Töre'nin geleceğine yönelik kararını verdiği belirtildi.

Rus basınında yer alan detaylara göre Rubin, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren tüm oyuncuların sezon başı kampına katılmasına karar verdi. Milli oyuncunun dışında sezonu Brezilya'da geçiren Carlos Eduardo ile Igor ve Sergei Davydov'un da kampta yer alacağı kaydedildi.

Rubin Kazan'ın 20 Haziran'da Avusturya'da çalışmalarına başlayacağı ifade edilirken, Viyana yakınlarında küçük bir kasabada 12 günlük bir çalışma yapılacağı ifade edildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler